Scroll Top
Hallo!

Leuk dat je onze site bezoekt!  We zijn blij dat je interesse in ons huis hebt. Wij zijn Joost en Joyce Oomen, Nederlands en we wonen in Baarle-Hertog, België.

We waren al langer op zoek naar een vakantiewoning in de bergen, waar we met ons gezin (met 3 kinderen van 17, 15 en 11) konden verblijven. We hebben altijd veel gereisd en zijn snel uitgekeken op een gebied, dus er moest wel veel te doen en te genieten zijn. Daarnaast wilden we een gebied waar in alle seizoenen iets te doen was. Het weer moest niet te warm en niet te koud zijn. Behoorlijk veeleisend dus…

Toen we dit huis zagen, was het liefde op het eerste gezicht. Ondanks Corona en alle beperkingen die dat met zich meenam hebben we de knoop doorgehakt en het huis gekocht in 2020. Met heel veel liefde en plezier hebben we het opgeknapt en ingericht, het is voor ons echt ons tweede huis.

We vinden het belangrijk dat ook onze gasten zich thuis voelen hier, daarom hebben we het voorzien van alle dingen die wij zelf ook belangrijk vinden als we reizen.

Daarnaast hopen we je enthousiast te maken over onze mooie regio Alta Ribagorza gelegen in de provincie Huesca. Dit gebied is nog niet super toeristisch, er komen met name Spaanse toeristen. Als je op zoek bent naar een combinatie van rust, avontuur, natuur, cultuur en sportieve activiteiten kun je dit hier allemaal vinden!

We hopen je te mogen ontvangen in onze vakantiewoning!

Joost en Joyce Oomen

Joost and Joyce Oomen, Neril
Nog vragen?